u mnie niestety jej brak.....
na dachu goła blacha w dodatku z kiepskim lakierem.....
nie wiem jak powinien wyglądać oryginał....
czy abym mógł ja odbudować potrzebny jakiś stelaż... czy może występowała w jednym kawałku???
czy tapicer to oklei jakoś czy mam mu przygotować jakąć konstrukcję .. i z czego...
jak to jest u Was???
pomóżcie ...
Orginalna podsufitka, to kawalek maty z tworzywa sztucznego przyklejona do dachu. Wymiary i ksztalt zblizone do przetloczenia dachu. Tak przynajmniej bylo w mojej Paskudzie rocznik 1965.
Jak mi sie zaczela odklejac, to na srodku wcisnalem pasek blachy grubosci okolo 2mm i szerokosci 5cm - na tyle dopasowany, ze ladnie sie zaklinowala pomiedzy nadprozami drzwi (w okolicach slupkow srodkowych).
samochód: zastava 750
Imię: Paweł
Rok urodzenia: 1970
Rocznik auta: 1966
Kolor auta: plavo nebo Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 1016 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2012-12-02, 23:34
Ano prawda.. nawet pasuje... znam to! Tylko skąd u licha wziąć taką podsufitkę od Trabanta...
Masz jakiś dostęp..? Byłem kilka lat temu w Berlinie na Oldtimer Show swoją Fićą i widziałem sporo różnych gadżetów z dawnego DDR. Chromy nie chromy, lusterka jakieś uszczelki itd... nawet pasowały do Z750 niektóre cuda ale kasa kosmiczna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum