samochód: zastava 750
Imię: Bartek
Rok urodzenia: 1980
Rocznik auta: 1967
Kolor auta: Czerwony Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 451 Skąd: Gryfino / Szczecin
Wysłany: 2009-01-04, 18:17 Re: kupię (to czego mi brakuje do zakończenia remontu)
- przełączniki pod kierownicę !!!!!!!!!!!!!!!(na gwałt), mialem i sprzedalem za 30 zl :)
- gałkę zmiany biegów sa dwie sztuki na allegro
- reflektor od octavii tez bardzo czesto widuje na allegro
- dwa przełaczniki z deski rozdzielczej tez sa na allegro
- kły zderzaka kly mam ale maja wgniecenia
- tylne lampy lub same klosze, jestjedna lampa na allegro
- zawiasy tylniej klapy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(pilne) wydawalo mi sie ze to juz kupiles
- półkę zza tylnej kanapy to zrobilem sobie sam
- zbiorniczek na płyn chłodniczy
- zamek z kluczykiem. mialem kilka sztuk i wszystko sprzedalem
- skrzynię biegów ( nie drogo :) ) mam lecz niedam :)
Ewentualnie moge ci dac moja Zastavke wzamian za Mustanga Cabrio V8 z 1967 roku :)
jak ktoś by cos miał, niech napisze proszę na gg 5687577 i poda cenę.dzięki[/quote]
Imię: Dmoch
Rok urodzenia: 1970
Rocznik auta: 1966
Kolor auta: niebieski Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 1080 Skąd: WWL
Wysłany: 2009-01-04, 21:49
kwinto na temat tego, że posprzedawałeś wszystko to, czego potrzebuje już posprzedawałeś rozmawialiśmy i właśnie dlatego napisałem ten post żeby nie było nieporozumień w przyszłości.... :)
jeśli chodzi o allegro to poza gałkami, których nie widziałem,raczej mnie nie interesują te rzeczy.lampa jest plastikowa i pęknięta do tego jedna. kły powginane też mam ale wiadomo że nie o takie chodzi. napisałem że kupie tylko w dobrym stanie bo poza zawiasami i przełącznikami niczego na wczoraj nie potrzebuje.
zawiasy kupiłem...jeden pękniety, tym samym mam dwa całe ale oba prawe.
Imię: Dmoch
Rok urodzenia: 1970
Rocznik auta: 1966
Kolor auta: niebieski Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 1080 Skąd: WWL
Wysłany: 2009-01-23, 16:18
najlepiej by bylo kupować od pameli bo blondynka to może by tanio sprzedawała.:)
a co do sprzedającego to kupiłem u niego zawiasy i przyszły połamane a miay być całe. być może połamały sie na poczcie ale co mnie to obchodzi i niech pakuje lepiej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum