samochód: zastava 750
Imię: Grzesiek
Rok urodzenia: 1982 Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Sty 2009 Posty: 567 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2009-01-19, 22:42
Mała podpowiedz. Takie przełączniki były tez we fiacie 500 i fiacie 125p classic. Różnią się tylko ta plastikowa osłona na zewnątrz i w środku trochę metalowym mocowanie. Da się to wszystko dopasować. Ja u siebie mam z fiata 500 założone.
Imię: Mario
Rok urodzenia: 1976
Wysłany: 2009-01-31, 18:20
Dmoch napisał/a:
123 napisał/a:
- czekam w kolejce jako drugi
myślę że dla wszystkich się znajdzie :)
'123' jestes w kolejce jako pierwszy.
znaczy że coś kupiłeś już - po ile takie chodzą??
--- moje przełączniki jak kupiłem "Luigiego" były już połamane...
jakieś "łeby" ją otwarły jak stała w krzakach u poprzedniego właścicela i sie bawiły "dzieci"- ręce powyrywać normalnie...
nie wiem - może to się da jakoś naprawić... ale wstyd ise przyzanać --- jak mam to ściągnąć ???-
jakoś kierownicę trzeba zdjąć czy wał cały wyciągnąć????---
zastawkę mam w garażu daleko od domu i ciężko teraz wygospodarować chwilę, żeby pojechać i grzebnąć z tym... dzień krótki i czekam na cieplejszą aurę
Imię: Dmoch
Rok urodzenia: 1970
Rocznik auta: 1966
Kolor auta: niebieski Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Maj 2007 Posty: 1080 Skąd: WWL
Wysłany: 2009-02-01, 13:00
kupiłem. dzięki uprzejmości Kwinto:) a co do zdjęcia przełączników to wyciagasz klakson pod nim masz nakrętkę którą jest przykręcona kierownica, wyjmujesz kierownicę. potem oznacz sobie wszystkie kabelki który był gdzie włączony, bo kolory ze schematu są troche inne niż w rzeczywistości. potem odłączasz tak, żeby nic nie pourywać. Następnie pod zegarami przełączniki są przykręcone do blachy.odkręcasz to i wyciągasz przełączniki, nic trudnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum