Mateusz_Łódź
samochód: fiat 600
Imię: Mateusz
Rok urodzenia: 1990
Wysłany: 2008-03-30, 17:45 Witam wszystkich Forumowiczów.
Witam.
Mam na imię Mateusz. Posiadam Fiata 600 (1958r.) i Zastawę 750 (1965r.). Fiacikiem jeżdżę codziennie. Zastawką od święta. Samochody są w bardzo ładnym stanie. Obydwa kupione od pierwszych właścicieli. Fiata 600 kupiłem dwa lata temu od Pana Franciszka z Elbląga, a Zastawkę rok temu od Pana Gerwazego z Gdyni ( posiadam: przydział, fakturę zakupu, książkę gwarancyjną z 1965r. i instrukcję obsługi). Samochody pokazałem na Łódzkim Motoweteranbazarze: Fiata dwa razy, Zastawę raz. Ich zdjęcia były w Classic Auto dwa razy (od razu odwołuje się do Postu pana KWINTO z dnia 29 XI 07, iż to ja jestem ich właścicielem), w Moto markecie(dodatek do autoświata). Występowałem również w regionalnej telewizji Łódzkiej z Fiacikiem w programie Autofan. Samochody zabytkowe są moją pasją. Posiadam do nich wiele części. Oprócz samochodów "forumowych" Mam jeszczę: Gaz 69 (1969r.), Trabant 601 (1976r.), aktualnie kupiłem Fiata 500 Nouva z 1960r. i będę go remontował ( po remoncie zamieszczę dodatkowo jego zdjęcia). Chętnie wymienię się wiedzą i doświadczeniami z członkami forum. Tyle na początek. Wrzucę pare zdjęć. Pozdrawiam wszystkich Mateusz_Łódź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum