Witam, mam do szanownych użytkowników forum małe pytanko. Jestem posiadaczem fiata, kiedyś byłem bardzo napalony aby doprowadzić go do stanu używalności. Niestety czas mija coraz więcej kłopotów na głowie a wizja jeżdżącego fiata coraz bardziej się oddala. Chciałbym więc sprzedać to co jeszcze z tego samochodu zostało . Zgłosił się do mnie nawet kupiec ale niestety nie wiem jaką cenę mu zaoferować. Może ktoś mógłby mi podpowiedzieć ile jest wart ten samochód. W załączeniu postaram się dołączyć zdjęcia. Fiat jest z 1968 roku posiadam jego stary dowód rejestracyjny.
Kurde... Troche trudno zaopiniowac. Jaki jest dokladnie stan prawny? Jestes legalnym i zarejestrowanym posiadaczem, czy trzeba bedzie bujac sie z urzedami?
Sam samochod trudno ocenic - drzwi wgniecione, sporo badziewnych patentow z lat minionych, calosc zdazyla wrosnac w ziemie, wiec blacharka pewnie tez nie zachwyci.
No ciezko bedzie, ciezko... Ja - mimo, ze zbieram rozne takie trupy - nie dalbym wiecej jak 2, 3 stowki. No ale mna sie nie sugeruj - rzecz jest warta tyle, ile moze dac potencjalny kupiec, a ja w tej chwili nie jestem nawet potencjalnym :)
przemek
samochód: zastava 750
Imię: Przemek
Rok urodzenia: 1979
Wysłany: 2009-05-01, 02:43
ja za swoją dałem 150 zł i jeździła, zarejestrowana bez oc i przeglądu.
95% oryginalna oczywiscie do remontu.
tyle co ja mysle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum